ASUNTOSIJOITTAMISEN POLKU -VERKKOKURSSI

 
"NÄIN HANKIT ENSIMMÄISEN SIJOITUSASUNNON TURVALLISESTI ILMAN AIEMPAA KOKEMUSTA TAI SUURTA ALKUPÄÄOMAA"
Osta nyt

JOS SINUA KIINNOSTAA ASUNTOSIJOITTAMINEN, JATKA LUKEMISTA. KERRON MITEN VOIT LÄHTEÄ HELPOSTI LIIKENTEESEEN.

Mikko Sjögren tässä terve,

Olen asuntosijoittaja sekä valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja olen valmentanut tuhansia suomalaisia viimeisen 15 vuoden ajan.

Minulta kysytään usein valmennuksilla, että mistä kannattaisi lähteä liikenteeseen sijoitusasunnon ostamisessa.

Etenkin aloittelevat asuntosijoittajat kysyvät minulta usein, että mistä voisi löytää sopivia kohteita hyvään hintaan kun markkinatilanne on kiristynyt. Myös kohteiden analysointi ja vuokralaisen valinta arvelluttaa.

Asuntosijoittaminen ei ole mitään rakettitiedettä, mutta etenkin alussa siinä voi käydä köpelösti ja leikki jäädä kesken, jos et tiedä mitä olet tekemässä.

Juuri sen takia olen rakentanut sinulle tämän Asuntosijoittamisen polku -kurssin, jossa näytän sinulle askel askeleelta miten voit hankkia ensimmäisen sijoitusasunnon nopeasti ilman että kompastut yleisimpiin sudenkuoppiin.

HMM, ASUNTOSIJOITTAMINEN KYLLÄ KIINNOSTAA, MUTTA SOPIIKO TÄMÄ KURSSI MINULLE? TÄMÄ VERKKOKURSSI ON JUURI SINULLE JOS…

 
 • Olet hankkimassa ensimmäistä sijoitusasuntoa
 

Kurssilla kerron, miten teet asuntosijoittamista menestyksekkäästi ja osaat välttää sudenkuopat vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta.

 • Sinulla on jo joitain sijoitusasuntoja ja tavoitteesi on lisätä maltillisesti asuntojen määrää alhaisella riskillä.
 

Haluamme kurssille mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan keskittyä asuntosijoittamiseen.

Et joudu kurssin aikana opettelemaan mitään erikoista, käyttämään aikaa finanssijargonin selvittämiseen tai tekemään muuta turhaa.

Kuulet kurssilla suoraviivaisen sekä tehokkaan menetelmän “asuntosalkkusi” rakentamiseen ja hallinnointiin.

JAAHAS, MIKSI MINUN TULISI SITTEN SIJOITTAA ASUNTOIHIN?

 Tämä on erittäin hyvä kysymys ja siihen on muutama hyvä vastaus:
 • Asuntosijoittaminen on helposti ymmärrettävää esim. osakkeisiin verrattuna
 Jos asuntosijoittamista verrataan esimerkiksi osakkeisiin, niin asuntosijoittaminen on huomattavasti konkreettisempaa ja helpommin ymmärrettävää.
 
Sinulla on siis ohjat täysin omissa käsissä myös sijoituksen jälkeen, ja pystyt vaikuttamaan lopputulokseen omien valintoja sekä tietämykseen perustuen, jos mietitään esim asunnon remontointia tai vuokrausta.
 • Asuntosijoittamisen avulla mahdollistat taloudellisen riippumattomuuden
 

Taloudellinen riippumattomuus on usein markkinamiesten kikkoja myydä tavaraa ja maalailla kauniita mielikuvia pelkästään golfin peluusta tai riippumatossa löhöilystä Thaimaassa.

Oikein toteutettuna asuntojen hankkiminen mahdollistaa kuitenkin sen, että vuokralaisesi maksamasta vuokrasta sinulle jää rahaa käteen vielä lainan lyhennyksen ja muiden maksujen jälkeen. Lisäksi laina-ajan jälkeen sinulla on täysin velaton asunto, jonka vuokralaisesi on maksanut.

Tämä on nimenomaan sitä niin sanottua lähes “passiivista tuloa”, eli raha joka tulee kuukausittain tilillesi ilman että sinun tarvitsee hirveästi käyttää siihen aikaa. Tietenkin asuntojen hallinnointi vie jonkun verran aikaa, mutta senkin voi nykyään ulkoistaa kokonaan.

Passiivinen tulo, jolla pystyt elämään haluamaasi elämää pelkillä asuntojen vuokratuotoilla ei ole mikään yhden yön kikka. Tavoite on kuitenkin realistinen pitkällä aikavälillä, mutta sen saavuttamiseen tarvitaan suunnitelma.

Ja tällä verkkokurssilla kerron sinulle, miten rakennat itsellesi juuri tällaisen suunnitelman asuntojen hankintaan

ASUNTOIJOITTAMINEN KUULOSTAA KYLLÄ HOUKUTTAVALTA, MUTTA MITÄ HYÖTYÄ TÄSTÄ KURSSISTA OIKEIN ON MINULLE?

TULE MUKAAN JA OTA ENSIASKELEET KOHTI TALOUDELLISTA RIIPPUMATTOMUUTTA. ALOITA ASUNTOSIJOITTAMISEN POLKU -KURSSI NYT

 

Kyllä, kyseessä on 797 euron kertamaksu. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Kyllä, haluan aloittaa asuntosijoittamisen ja lähteä mukaan
"Verkkokurssissa paljastan sinulle yli 10 vuoden ja viidenkymmenen sijoitusasuntokohteen kokemuksella vain ammattilaisten tuntemia vinkkejä miten hankit ensimmäiset sijoitusasunnot askel askeleelta, neuvottelet niihin rahoituksen hyvillä ehdoilla ja löydät luotettavan vuokralaisen joka pysyy asunnossasi vuosia"

 

Paljastan sinulle tässä verkkokurssissa kehittämäni Asuntosijoittamisen polku -menetelmän, jonka avulla:

 • Löydät juuri sinulle sopivat parhaat kohteet sekä osaat analysoida ne ammattimaisesti, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta
 • Osaat neuvotella rahoituksesta ja ostaa sijoitusasunnon alle markkinahinnan, vaikka sinulla olisi vain vähän alkupääomaa
 • Löydät vuokralaiset helposti ja osaat hallinnoida ostamiasi kohteita taitavasti ilman että siihen kuluu hirveästi aikaa.
 

Verkkokurssi etenee askel askeleelta ja käyn siinä läpi paljon konkreettisia kohteita ja lukuja, jotta näet miten ammattisijoittajat miettivät hyviä sijoituskohteita.

 

Kun olet käynyt verkkokurssin tiedät:

 • Parhaat strategiat tuottoisien kohteiden löytämiseksi
 • Miten voit saada omalle pääomalle jopa 12% tuoton
 • Miten löytää parhaimmat kasvavat alueet, josta hankkia sijoitusasunto
 • Miten voit hankkia rajoituksen järkevästi ja hyvillä ehdoilla
 • Miten voit ostaa asunnon alle markkinahinnan- parhaat neuvottelustrategiat
 • Miten löytää luotettava vuokralainen, joka pysyy vuokralla useita vuosia

 

Lisäksi osaat verkkokurssin jälkeen…

 • Miten tutkia ja arvioida kaikki “kriittiset asiat” potentiaalisista sijoituskohteista nopeasti, ilman että kilpailjat kerkevät ostaa kohteen ennen sinua
 • Miten arvioida taloyhtiön tulevat remontit oikeaoppisesti, jotta pääset vielä hyvään vuokratuottoon
 • Plus paljon muuta
 • Ja kaiken tämän olen itse testannut toimivaksi. Olen kertonut ja valmentanut näitä aiheita sadoille ihmisille Suomessa ja saanut mahtavaa palautetta.

ASUNTOSIJOITTAMISEN POLKU -KURSSI, MITÄ IHMETTÄ SIELLÄ OIKEAAN KÄYDÄÄN LÄPI?

 

Kurssi kestää 6 viikkoa ja saat heti tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaiken materiaalin valmennuksen edetessä. Kurssi sisältää seuraavat 6 osiota, jotka saat kurssin edetessä.

 

1. HENKILÖKOHTAINEN ASUNTOSIJOITUSSUUNNITELMA

Yksi tärkein tekijä sijoitusasunnon ostamisessa on katsoa  ensiksi omat numerot kuntoon. Tämä helpottaa niin sopivan asunnon löytämisessä ja lainan neuvottelussa. Tässä osiossa käyn läpi, miten luot juuri sinulle sopivan sijoitussuunnitelman ensimmäisten sijoitusasuntojen hankkimiseksi.

 

2. KOHTEIDEN ETSINTÄ JA NIIDEN ANALYSOINTI

Tiedät, ehkä sanonnan:  “sijainti, sijainti, sijainti” Ennen kaikkea on tärkeää löytää kohteet oikealta sijainnilta, mutta sinun tulee osata arvioida realistisesti myös vuokratuotto, jos haluat tehdä asuntosijoittamista menestyksekkäästi. Tämä on siis ehdottomasti yksi tärkeimmistä osioista, joka sinun pitää osata vaikka silmät kiinni.

3. RAHOITUKSEN HANKKIMINEN

Tässä osiossa perehdytään rahoituksen maailmaan ja käydään eri vaihtoehtoja läpi sijoitusasunnon rahoittamiseen. Sinulla ei tarvitse myöskään olla vielä suurta alkupääomaa, sillä kerron miten voit hankkia rahoituksen asuntoon helposti.

4. KOHTEEN OSTAMINEN JA PARHAAT NEUVOTTELUSTRATEGIAT

Suurin voitto tehdään yleensä jo ostettaessa asuntoa, tässä osiossa käyn läpi konkreettisesti miten sijoitusasunnon ostoprosessi etenee ja lisäksi kerron parhaita neuvottelustrategioita asunnon ostamiseksi jopa markkinahintaa edullisemmin.

5. VUOKRALAISEN LÖYTÄMINEN

Sopivan vuokralaisen löytäminen on yksi kriittisimmistä tekijöistä, jos haluat saada tasaista vuokratuottoa vuodesta toiseeen. Tässä osiossa käyn läpi, miten löydät hyviä vuokralaisia asuntoon, jotka pysyvät niissä jopa vuosia

6. HALLINNOINTI JA SEURANTA

Myös asuntojen hallinnointi on tärkeä osa asuntosijoittamista. Tässä osiossa käyn parhaimmat vinkit miten voit hallinnoida asuntoja ilman että siihen hirveästi menee aikaa. Käyn läpi mm, miten voit ulkoistaa hallinnoinnin kokonaan.

 

 

OLETKO VALMIS ALOITTAMAAN ASUNTOSIJOITTAMISEN? SAAT NYT KOKO KURSSIN HINTAAN 797€

Kyllä, kyseessä on 797 euron kertamaksu. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

 

 
Kyllä, haluan lähteä mukaan hintaan 797€


KATSO MITÄ TYYTYVÄISET ASIAKKAAT SANOVAT ASUNTOSIJOITTAMISEN POLKU -VALMENNUKSESTA

Valmennuksesta sai hyviä käytännön vinkkejä. Ennen kaikkea valmennuksesta sai paljon motivaatiota vaurastumineen.

Olen viimeiset viisi vuotta haaveillut riippumattomuudesta ja yrittäjyydestä. Olen pyöritellyt useita eri hyvin potentiaalisiakin liikeideioita mutta minulla ei ole ollut rohkeutta viedä niitä käytäntöön. Pari vuotta sitten päätin tarttua tuumasta toimeen ja muutin haaveilun unelmoinniksi. Loin tavoitteita ja aloin tehdä asioita. Möin asuntoni voitolla ja asuin jonkin aikaa vuokralla etsien uutta sopivaa kohdetta.

Nyt omistan kaksi asuntoa joissa minulla on 40K e rahaa sisässä. Minulla on 8K e puskuri tileillä, tienaan päivätyöstäni selkeästi yli myynninalan mediaanin, perustin juuri oman osakeyhtiön alkuun sivutoimiseksi ja ainoat velat mitä minulla on ovat asunnoista. Vuoden päästä realisoin asunnon missä asun kun 2v ostamisesta tulee täyteen jotta pääsen vapauttamaan pääomaa saadakseni 3-4 asunnon tilanteen.

Niinkuin sanottua, olen erittäin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni, suhtautuminen rahaan on muuttunut pysyvästi ja näen lähitulevaisuuden todella valoisana sen suhteen. Olen todella kiitollinen yhtiöllenne ja ennenkaikkea sinulle Mikko käytännönläheisestä sekä mukaansa tempaavasta opastuksesta rahan kiehtovaan maailmaan.

Kiitos ja hyvää jatkoa!

- Petri

 

“Mä oon käynyt 2008 ensimmäisellä Varapuun valmennuksella. Vuodesta 2008 tähän päivään on tapahtunut aika paljon. Näistä valmennuksista on ollut järkyttävän paljon hyötyä. Ollaan yhtiökumppanin kanssa ostettu useampi kymmenen sijoitusasuntoa ja taseen puolelle kertynyt jotain hyödyllistäkin.”

- Hans Peter Siefen, Nordic Business Forum 

 

 


TYYTYVÄISYYSTAKUUN TAKIA SINUN ON MAHDOTON HÄVITÄ! 

Varapuun asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja näin sen haluan olevan jatkossakin.

Siksi saat Asuntosijoittamisen polku -verkkokurssille 14 päivän tyytyväisyystakuun.

Joko olet täysin tyytyväinen tai et maksa mitään. Yksinkertaista ja turvallista.

Jos koet, että kurssista ei ole sinulle mitään hyötyä niin voit perua osallistumisesi ja palautan rahasi täysimääräisesti.

Lähetät vain sähköpostia asiakaspalveluumme ja pyydät rahasi takaisin. Sinun ei tarvitse selitellä asiaa yhtään.


MITÄ JOS ET TIEDÄ NÄITÄ ASIOITA?   LUE MITÄ TARKALLEEN ASUNTOSIJOITTAMISEN POLKU -KURSSI SISÄLTÄÄ

 

Minulle ensimmäinen isompi virhe asuntosijoittamisessa maksoi yli 10 000 euroa kun aloitin sijoittamisen. Jos minulla olisi ollut itselläni silloin tämä verkkokurssin tieto, niin näin ei olisi käynyt.

Mieti minkä arvoista sinulle on se, että voit ostaa turvallisesti asuntoja ja voit kasvattaa varallisuuttasi tietäen mitä oikeasti olet tekemässä?

Sinun ei tarvitse tehdä samoja virheitä kuin minä, vaan voit tehdä heti alusta alkaen oikeita asioita.

Tässä vielä kurssin tarkempi sisältö!

 • 6 OSIOTA, JOIDEN AVULLA SIJOITAT TURVALLISESTI ASUNTOIHIN (ARVO 997€)

  Voit käydä koulutusmateriaalit läpi ihan omassa rauhassa ja tarvitset vain nettiyhteyden ja joko tietokoneen/tabletin/älypuhelimen. Koulutusmateriaalit jäävät sinulle.

  Ja kaikista parasta on se, että voit käydä materiaaleja rauhassa läpi oman kotisohvan uumenista ja voit palata materiaaleihin aina uudestaan ja uudestaan!

 • KYSYMYSPALSTA JA RYHMÄN TUKI. (ARVO PRICELESS)

  Voit kysyä mitä tahansa askarruttavia kysymyksiä asuntosijoittamisesta ja vastaan niihin koulutusalustan kysymyspalstalla 6 viikon ajan.

 

Ja kannattaa oikeasti sanoa kyllä, sillä saat kampanjahintaan vielä nämä kaikki bonukset, jotka ovat vain nyt saatavilla:

 

 • BONUS 1: ASUNTOSIJOITTAJIEN SALAISUUDET -OSIO (ARVO 397€)

  Tässä osiossa muutama asuntosijoittamisen ammattilainen paljastaa hyödyllisiä vinkkejä, joita voit heti hyödyntää itsesi kohdalla 

 • BONUS 2: JURISTIN TARKASTAMA SÄHKÖINEN VUOKRASOPIMUSPOHJA. (ARVO 197€)

  Täytä sopimuspohjaan helposti tietosi. Tämän avulla varmistat että sopimuksen sanankäänteet ovat sinun puolellasi mahdollisisssa riitatilanteissa

  BONUS 3: TAITAVAKSI RAHAN KANSSA -VERKKOVALMENNUS  (ARVO 198€)

  BONUS 4: TEE RAHAA SIJOITTAMALLA -VERKKOVALMENNUS  (ARVO 397€)

  BONUS 5: NAUHOITE ASUNNOT JA KIINTEISTÖT VALMENNUKSESTA  (ARVO 997€)

  Kuvattu 2019. Teemat: 

  Metsäsijoittaminen, Rauno Numminen

  Markus Alitalo & Maarit Helander, Talliosake 

  Hannu Holma, SSA Group 

  Asuntosijoittaminen pähkinänkuoressa, Mikko Sjögren

  Markkinakatsaus, Tommi Luosmala, Kiinteistömaailma

  AirBnB:n salat, Joonatan Voltti

Kaikkien näiden materiaalien arvo on yhteensä yli 3200 €.

Meillä on vino pino kirjeitä tyytyväisiltä asiakkailta, jotka ovat käyneet valmennuksessa, sanoen että se on ollut enemmän kuin hyvä investointi.

Mutta tästä valmennuksesta emme veloita noin paljon.

Et maksa edes 997€,

Itseasiassa, kun tilaat nyt, pääset mukaan erittäin alhaisella investoinnilla.

Valmennuksen hinta vain 797€ (sis. alv)!

Jo yhdellä onnistuneella asuntokaupalla voit tehdä valmennuksen hinnan kymmenkertaisesti takaisin, niin älä siis epäroi ilmoittautumista.

Tämän on kertamaksu, ei mitään yllätyksiä tai jatkuvaa laskutusta

Klikkaa siis alla olevasta napista ja tule mukaan.

Napin jälkeen sinut ohjataan verkkokurssialustalle, jossa voit maksaa verkkokurssin turvallisesti maksukorteilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Kun ole tehnyt tilauksen, niin saat sähköpostiisi heti tunnukset, jolla pääset katsomaan ensimmäistä koulutusmoduulia välittömästi.

 

VARAA PAIKKASI VALMENNUKSEEN NYT JA TULE MUKAAN 

Kyllä, kyseessä on 797 euron kertamaksu. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä. 

Kyllä, haluan lähteä mukaan hintaan 797€

KETÄ TÄMÄN VALMENNUKSEN TAKANA OIKEIN ON JA MIKSI TEIDÄN OPETTAMAT ASIAT MUKAVAT TOIMIVAT?

 
 

Hei,

nimeni on Mikko Sjögren ja olen asuntosijoittaja ja valmentaja.

Ymmärrän täysin tilanteesi ja tiedän mitä tunnet. Minullakaan ei ole aina kaikki mennyt niin hyvin asuntosijoittamisen aloittamisessa.

Itse asiassa olen ollut ihan samanlaisessa ellei jopa huonommassa tilanteessa kuin sinä.

Aloitin itse asuntosijoittamisen 2000-luvun vaihteessa, jolloin oli laman merkkejä ilmassa.

Alkuun kaikki oli vaikeaa ja tein siinä heti pari huonoa sijoitusta ja menetin melkein kaikki rahani.

Yritin yksin tuskailla useamman vuoden, ja melkein hylkäsin koko idean asuntosijoittamisesta.

Jostain oli löydyttävä ratkaisu, miten tehdä asuntosijoittamista menestyksekkäästi.

Päätin etsiä Suomesta henkilön, joka oikeasti tiesi mitä oli tekemässä

Onneksi törmäsin Timo Metsolaan (Vuokraturvan perustaja), joka lupasi auttaa minua asuntosijoittamisessa.

Timo valmensi minulle perusteellisesti kaikki asuntosijoittamisen koukerot  ja kaikki muuttui kuin silmän räpäyksessä.

Innostuin vähän liikaa ja ostin 21 asuntoa ensimmäisen 18 kuukauden aikana ilman suurta alkupääomaa.

Silloin asuntosijoittaminen oli pienen piirin tekemistä ja me hankittiin tuttavien kanssa asuntoja miljoonien eurojen edestä.

“Ei me siitä paljon hiiskuttu kenellekään”

Käytännössä me saatiin rakennettua mittava omaisuus lähes puoli ilmaiseksi.

Ja se mahdollisti meille taloudellisen riippumattomuuden, niin ettei meidän tarvinut enää koskaan miettiä työntekoa

Haluan tehdä saman nyt sinulle, mitä Timo teki minulle asuntosijoitusurani alussa ja opettaa miten voit turvallisesti sijoittaa asuntoihin!

Kuvittele mitä se tekisi sinun taloudelle, jos sinulla olisi useampi velaton sijoitusasunto, josta sinulle jäisi esim kuukausittain puhtaana käteen 2000€?

Mieti miltä se tuntuisi, että sinun ei tarvisi enää koskaan stressata työn teosta?

Todennäköisesti olosi olisi aika helpottunut

Voisit lähtee lomalle silloin kuin haluat ja herätä aamuisin ilman herätyskelloa.

Elämäsi oli paljon vapaampaa ja voisit turvata toimeentulon myös perheellesi.

Ja juuri tämän takia olen tehnyt tämän Asuntosijoittamisen polku verkkokurssiin, koska haluan että sinä saat ostettua ensimmäiset sijoitusasunnot, niin että voit elää huoletonta elämää tulevaisuudessa.

Miksi juuri sinun menetelmäsi toimii poikkeuksellisen hyvin - onko tässä joku koira haudattuna?

Olen itse ostanut sijoitusasuntoja lähes miljoonalla eurolla ja testaillut erilaisia strategioita sijoittamiseen. 

Aina ei ole mennyt kaikki niin putkeen ja olen tehnyt välillä myös huonoja sijoituksia. Olen kuitenkin oppinut virheistä ja parannellut omaa menetelmääni jatkuvasti.

Olen siis ITSE kompastellut riittävästi erilaisiin sudenkuoppiin, jotta sinun ei tarvitse tehdä enää samoja virheitä. Kurssin avulla löydät siis suoran tien oikeasti tuottavaan asuntosijoittamiseen, jotta voit minimoida kohdallasi maksettavien “oppirahojen” määrän.

Tässä ei ole siis mitään koiraa haudattuna. Internet suorastaan pursuaa ristiriitoista tietoa asuntosijoittamisesta ja siksi olen koonnut parhaiten toimivat strategiat tähän kurssiin.

Yli 500 valmennettavaani ovat tehneet satoja onnistuneita sijoituksia tällä menetelmällä. 

Ongelmat asuntosijoittamisessa alkaa yleensä siitä, kun tehdään lyhyen tähtäimen sattumanvaraisia päätöksiä. Päätön poukkoilu ei tuota hyvää lopputulosta, koska tällöin ei olla valmiita noudattamaan tiettyä menetelmää loppuun asti.

En väitä, että tämä on maailman ainoa tapa tehdä tuottavaa asuntosijoittamista, mutta tämä menetelmäni  on antanut vuosien kulussa suurimman tuoton niin minulle kuin myös asiakkailleni, ja siksi tiedän sen toimivan perustuen kokemukseen

Tavoitteeni on tarjota sinulle yksinkertainen ja helposti askel askeleelta seurattava menetelmä asuntosijoittamisen välittömään aloittamiseen ilmaan mitään monimutkaisia yliteorioita tai finanssijargonia. 

Valitse maksuvaihtoehto 

 


TULE SIIS MUKAAN ASUNTOSIJOITTAMISEN POLKU -KURSSILLE, JOSSA KERRON MITEN VOIT TURVALLISESTI HANKKIA ENSIMMÄISET SIJOITUSASUNNOT VAIKKA SINULLA EI OLISI AIEMPAA KOKEMUSTA TAI SUURTA ALKUPÄÄOMAAKyllä, tämä on valmennuksen koko hinta eli tilaamalla nyt maksat vain 797€. Mitään lisämaksuja ei tule. Eikä tilaus sido sinua mihinkään.

Voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

 

Kyllä, haluan lähteä mukaan hintaan 797€

TÄSSÄ MUUTAMIA USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ VASTAUSTEN KERA, JOITA OLEMME SAANEET TÄSTÄ VALMENNUKSESTA...

OLETKO VALMIS OTTAMAAN ENSIASKELEET KOHTI TUOTTOISAA ASUNTOSIJOITTAMISTA? LÄHDE MUKAAN TÄNÄÄN! 

 

Voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

 

Kyllä, haluan aloittaa asuntosijoittamisen
 

Muista, Asuntosijoittamisen polku on paras (ja helppo) tapa aloittaa asuntosijoittamisen vaikka sinulla ei olisi vielä paljon kokemusta

Jo yhdellä onnistuneella asuntokaupalla voit tehdä valmennuksen hinnan kymmenkertaisesti takaisin, niin älä siis epäroi ilmoittautumista.

Olet varmasti samaa mieltä, että jopa normaalihintaisena verkkokurssi on hintansa väärti. Mutta kun toimit nyt, saat koko valmennuksen alhaiseen kampanjahintaan.

Saat myös Tyytyväisyystakuun, joten sinun on täysin mahdoton mennä metsään tilauksesi kanssa. 

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen 14 päivän jälkeen, palautamme kaikki rahasi.

Klikkaa siis alla sivulla olevaa nappia NYT ja aloita asuntosijoittaminen.

Tämä on viimeinen kuulutus: toimi nyt, tai kadu myöhemmin.

Menestystarinaasi odottaen,

Mikko Sjögren

Valmennusyhtiö Varapuu

NÄIN HANKIT ENSIMMÄISEN SIJOITUSASUNNON TURVALLISESTI ILMAN AIEMPAA KOKEMUSTA TAI SUURTA ALKUPÄÄOMAA

Asuntosijoittamisen polku

797€ kertamaksu

Sisältö

Ilmoittaudu nyt mukaan Asuntosijoittamisen polku -verkkokurssille ja saat kaiken tämän:
 
 
 
 • 6 koulutusmoduulia turvallisen asuntosijoittamisen aloittamiseksi
 • Bonuksina, vuokrasopimuspohja ja asuntosijoittajien salaisuudet -osio
 • Tyytyväisyystakuu: Joko olet tyytyväinen valmennukseen 14 päivän jälkeen tai et maksa valmennuksesta mitään. Ei kysymyksiä.
 • .…Kaikki tämä ja paljon muuta erittäin edulliseen hintaan.

Klikkaa vieressä olevaa nappia NYT ja aloita matkasi asuntosijoittajaksi jo tänään!

Kyllä, haluan valmennukseen

Saat 14 päivän takuun

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus.

Tilaa 100% turvallisesti

Maksusi on suojattu ja turvallinen.

Haluatko kysyä jotain?

Lähetä viestiä [email protected]