Rahailta™

Opi rahasta kaikki se, mikä olisi pitänyt oppia jo koulussa!

Rahailta verkkokurssi vain 49 €.

Rahaillassa on käynyt eri paikkakunnilla yli 1000 ihmistä – tilaa verkkokurssi nyt ja saat tallenteet itsellesi! 

 

Osta lippu valmennukseen

Mitä jos ymmärtäisit aivan tismalleen miten rahajärjestelmämme toimii, jotta voisit hyödyntää sen sinulle tarjoamia mahdollisuuksia…

Ajattele, jos voisit ansaita tarpeeksi rahaa tehdäksesi mitä ikinä itse ajallasi haluatkin tehdä…

Kuvittele, jos sinä olisit se henkilö, joka suojaa perheesi taloudellisen tulevaisuuden kokonaisuudessaan.

Voisit lopettaa työnantajasi miellyttämisen, etkä olisi enää ahneiden keskuspankkien ja muiden paisuneiden organisaatioiden kyykytettävänä…

KAIKKI TÄMÄ ON TARJOLLA RAHAILLASSA!

 

OPI RAHAJÄRJESTELMÄMME LAINALAISUUKSISTA KOLMESSA TUNNISSA ENEMMÄN KUIN EHKÄ KOKO TÄHÄNASTISESSA ELÄMÄSSÄSI!

 
Ok, haluan mukaan

Kuulemme päivittäin huolestuttavia uutisia irtisanomisista, talouskasvun hiipumisesta ja pakotteiden vaikutuksista. Eniten näiden ikävät seuraukset vaikuttavat tavallisiin ihmisiin, joilla ei ole mitään tekemistä ongelmien syntymisen kanssa.

ON TOINENKIN VAIHTOEHTO, KUN VAIN SEURATA PAIKALLAAN VAIKUTUSTEN OSUMISTA OMAAN TALOUTEEN JA ELÄMÄÄN.

On olemassa ihmisiä, jotka vaurastuvat juuri nykyisenlaisissa taloustilanteissa. He osaavat kääntää talouden epävakauden ja kriisit toimimaan edukseen ja vaurastuvat epävarmassa talousympäristössä.

Haluaisitko oppia miten pääset vaurastuvien puolelle..?

Opit nämä ja paljon muuta Rahaillassa!

Rahailta on erityisen ajankohtainen juuri nyt kun maailmantalous on matkalla melkoiseen navettaan.

Mikko Sjögrenin aisapari Ilkka Hikipää on tutkinut talouden ilmiöitä jo useamman vuoden ajan ja käyttänyt tietoaan hyväkseen sijoittaakseen kohteisiin, joista useimmat joko eivät tiedä mitään tai eivät kerro eteenpäin.

TODENNÄKÖINEN TOTUUS ON SE, ETTÄ RAHAJÄRJESTELMÄMME TULEE LÄPIKÄYMÄÄN HISTORIAN SUURIMMAN MUUTOKSEN SEURAAVAN 2‐5 VUODEN SISÄÄN.

Tällaisten romahdusten ikävä puoli on se, että useimmat ihmiset menettävät varallisuutensa kokonaan. Historiallisesti jokaisessa romahduksessa on kuitenkin ollut pieni joukko sijoittajia, jotka ovat onnistuneet lyhyessä ajassa kasvattamaan varallisuuttaan aivan uskomattomasti.

Tässä vaiheessa arvaatkin jo, että nämä menestyjät ovat olleet niitä, joiden mieliin on painettu parempi tarina rahasta. Tämä on aivan huikeaa aikaa olla elossa, sillä tällaista tuskin ainakaan meidän elinaikanamme tapahtuu enää uudelleen.

RAHAILTA ON IKÄÄN KUIN TALOUDELLISTA TIIVISTETTÄ.

Mikko Sjögren ja Ilkka Hikipää ovat jo lukeneet ne parhaat parisataa kirjaa puolestasi ja käyttäneet yli 10 000 tuntia aikaa sekä opiskeluun että sijoittamiseen. Näillä kahdella herralla on sellainen määrä tietoa, jonka hankkiminen itse veisi vuosia ja taas vuosia.

Totuus on tietysti se, että sinulla ei välttämättä ole aikaa opiskella ihan kaikkea tarvittavaa yksin kaikkien virheiden siivittämänä. Siksi he haluavat antaa kokemukset käyttöösi.

 RAHAILLASSA…

 • Kuulet mikä on rahan tarina: mistä raha tulee (ja miten se päätyy taskuusi).
 • Tiedostat mikä on sisäinen Rahatarinasi ja millä tavoilla se yrittää pitää sinut jumissa siinä taloudellisessa tilanteessa missä nyt olet.
 • Ymmärrät miten vaurastuvien Rahatarina eroaa muista ihmisistä.
 • Opit miten voit päivittää Rahatarinasi nykypäivän uudistettuun versioon.
 • Kuulet mihin vauraat ja vaurastuvat sijoittavat rahojaan tällä hetkellä.
 • Tiedostat 2 pahinta virhettä, mitä talouskriisin lähestyessä voi tehdä.
 • Opit 3 asiaa, jotka vaurastumiseen tarvitaan. Tiedät heti mihin juuri sinun on keskityttävä nyt
 • Saat kuulla yhdestä sijoituskohteesta, joka on historiallisesti selvinnyt kaikista kriiseistä jo 5000 vuoden ajan!
Tule mukaan ››

MIKÄ TÄMÄ RAHAILTA IHAN TARKALLEEN ON?

Kyseessä on noin 3 tunnin mittainen iltatilaisuus, jonka olemme kääntäneet verkkokurssin muotoon.

Sisältö on kuvattu studiossa erittäin laadukkaasti, jotta voit saada mahdollisimman hyvä katselukokemuksen – aivan kuin olisimme samassa tilassa.

Tule mukaan Rahailta-valmennukseen nyt, jotta voisit päivittää ajatuksiasi rahasta, ja saada näin ollen parempia tuloksia.

Normaalisti valmennuksemme maksavat vähintään 390€, meillä on vino pino kirjeitä tyytyväisiltä asiakkailta, jotka ovat käyneet valmennuksessa, sanoen että se on ollut enemmän kuin hyvä investointi.

Mutta Rahailloista emme veloita 390 euroa, emmekä edes puolta siitä.

Missionamme on luoda 10 000:lle suomalaiselle taloudellinen menestystarina. Sinä voit olla yksi näistä menestystarinoista.

EMME HALUA, ETTÄ JÄÄT RAHAILLASTA POIS HINNAN TAKIA.

Rahailloista ei siis veloita edes 100€:a, vaikka palautteidemme mukaan se olisi ihan hullun hyvä tarjous jo silloin.

Hinta nyt vain 47 €!

MIKSI RAHAILTAAN KANNATTAA OSALLISTUA?

Rahaillassa opit päivittämään sisäisen rahatarinasi arvokkaampaan versioon, jotta voit varautua tulevaan kriisiin ja hyötyä siitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Mieti mitä olet jo menettänyt, koska et vain ole ymmärtänyt miten raha oikeasti toimii…

Kuinka pitkään sinä ja perheesi aiotte vielä kärsiä siitä, että joku muu on tietämättömyyksissään tai tahallaan asentanut mieleesi vääränlaisen tavan ajatella rahasta?

Opit näiden kolmen tunnin aikana enemmän itsestäsi ja rahasta kuin koko tähänastisessa elämässäsi.

Ilmoittaudu mukaan >>

Otamme kaiken riskin tyytyväisyydestäsi antamalla sinulle takuun, joka kuuluu näin:

Tule mukaan Rahailtaan. Jos et ole kurssin jälkeen tyytyväinen saamaasi sisältöön, saat rahasi takaisin. Voit ostaa valmennuksen täysin huoletta. Jos et koe saaneesi rahoillesi vastinetta, lähetä vain meille sähköpostia ja saat rahasi takaisin muutamassa arkipäivässä. 

On kuitenkin yksi ehto: sinun täytyy olla paikalla valmennuksessa – emme maksa rahoja takaisin, jos et muistanut tai jaksanut tulla paikalle. 

VALMENTAJASI RAHAILLASSA

 

MIKKO SJÖGREN

Mikko Sjögren on valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Varasuunnitelma ohjelmiston kehittäjä ja sijoittaja. Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 30 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

 

ILKKA HIKIPÄÄ

Ilkka Hikipää on sijoittaja ja yrittäjä, joka on toiminut osakkaana ja toimitusjohtajana Vuokraturva Oy:ssä ja on ollut osakkaana myös Asuntoturva Oy:ssä, rahastomuotoisten asuntosijoitusten varainhoitoyhtiössä, joka rakensi Suomen ensimmäiset yksityissijoittajille suunnatut asuntorahastot. Tällä hetkellä hän toimii toimitusjohtajana sijoituskultaa myyvässä KultaEeva Oy:ssä.

Ilkka Hikipää on myös yksityissijoittaja ja on käyttänyt tuhansia tunteja opetellakseen talouden lainalaisuuksia sekä eri omaisuuslajeja.

MITÄ ASIAKKAAT OVAT SANONEET RAHAILLASTA:

“Olen entinen yrittäjä, konkurssikorkeakoulun käynyt ja nyt käyn ammattikorkeakoulua oppiakseni ymmärtämään asioita entistä paremmin tulevaisuutta varten. Rahailta oli hyvin erilainen ja antoisa; oli mielenkiintoista peilata asioita rahoitusopintoihini ja elämään yleensä.”
- Brita

“Valmennukset vaan paranee kerta toisensa jälkeen! Rautasta tietoa, sopivasti huumorilla höystettynä. Olen oppinut tarkastelemaan omaa talouttani ja sijoittamista useammasta eri näkökulmasta. Kiitos!”

– Henrikki

ILMOITTAUDU RAHAILTAAN NYT!

Toimi näin:

 1. Klikkaa alta: “Osta nyt” -nappia.
 2. Valitse sinulle sopiva maksutapa: Voit maksaa kassa-sivulla pankkikortilla. Jos haluat maksaa verkkopankkimaksulla, löydät linkin siihen kassa-sivulta.
 3. Täytä tietosi ja maksa
 4. Siinä se! Saat onnistuneen tilauksen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi ja käyttöoikeudet välittömästi.

 Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai ongelmia tilauksen kanssa, olethan meihin yhteydessä: [email protected]

Osta nyt ››