Nuorten taloustaidot on retuperällä, miten hoidamme tämän kuntoon? Tule jatkamaan keskustelua!

SuomiAreenassa 15.7.2022 keskustelemme tärkeästä aiheesta, eli nuorten taloustaidoista. Nuorten maksuhäiriömerkinnät ovat roimassa kasvussa.

Mikä ratkaisuksi? Ja kenen vastuulla aihe on? Miten voisimme saada aihetta opetettua paremmin kouluissa, kotona ja jokapäiväisessä ympäristössämme?

Varapuu järjestää SuomiAreenan jatkoksi elokuussa webinaarisarjan, johon kutsumme SINUT – opettaja, vaikuttaja, rehtori, päättäjä, poliitikko, urheiluseuran valmentaja, yhdistyksen jäsen, äiti, isä, isovanhempi, intiaanipäällikkö tai vain aiheesta kiinnostunut kansalainen.

Webinaarit ovat ilmaisia ja saat niistä tallenteet.Ajankohdat ovat elokuisina keskiviikkona 3.8., 17.8., 24.8. ja 31.8. klo 20. 

Alkuperäisen aikatauluun tuli muutos ja 10.8. ei järjestetä webinaaria.

Webinaarisarja elokuussa: Miten opetamme nuorille taloustaitoja? 

Ilmoittaudu ja lähetämme sinulle lisätietoja ja webinaarilinkit, joista pääset osallistumaan. LIsäksi saat  tallenteen SuomiAreenan paneelikeskustelusta, kun se on saatavilla. 

Lähetämme vaurastumiseen ja rahaan liittyviä sähköposteja. Voit poistua listalta koska tahansa.

Tuletko webinaarivieraaksi?

Onko sinulla sanottavaa aiheesta? Hyvä! 

Laita viestiä osoitteeseen [email protected] ja kerro mielenkiinnostasi tulla webinaarivieraaksi keskustelemaan aiheesta. Teemme mielellämme yhteistyötä tärkeän aiheen parissa. 

Mikä on Varapuu?

Varapuu on valmennusyhtiö, joka toi 15 vuotta sitten Rahataidonvalmennuksen Suomeen. Missionamme on aikaansaada 10000 taloudellista läpimurtoa Suomessa, joita ei muuten tapahtuisi. Järjestämme tapahtumia livenä ja verkossa, joissa opetamme ihmisiä Taitavaksi Rahan Kanssa™ ja Tekemään Rahaa Sijoittamalla™.