Taitavaksi Rahan Kanssa™ -verkkokurssi

"Ota ensiaskeleet kohti vaurastumista vaikka palkastasi ei jäisi juuri nyt mitään käteen: Kuoleta velkasi nopeammin ja aloita sijoittaminen tietäen mitä oikeasti olet tekemässä... ilman, että sinun tarvitsee luopua lempiharrastuksistasi tai arjen luksuksesta."

Taitavaksi Rahan Kanssa - verkkokurssi vain 198€!

Voit osallistua verkkokurssille mistä tahansa - milloin tahansa!

 

Kyllä, haluan aloittaa vaurastumisen

HMM, VAURASTUMINEN JA TALOUDELLINEN HYVINVOINTI KIINNOSTAA... MUTTA SOPIIKO TÄMÄ KURSSI MINULLE? JOS LÖYDÄT ITSESI NÄISTÄ ASIOISTA NIIN VALMENNUS SOPII SINULLE! 

Mikko Sjögren tässä terve,

Olen Varapuun perustaja ja olen valmentanut tuhansia suomalaisia viimeisen 13 vuoden ajan.

Tavoitteeni on auttaa ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa ja näkemään, että pienilläkin palkkatuloilla voi saada isoja asioita aikaan.

Suurin osa ihmisistä ei koskaan saavuta taloudellista menestystä ja kulkee läpi elämänsä koskaan ymmärtämättä miksi ja miten asialle voisi tehdä jotain!

Sen takia olen koonnut tämän 5 viikkoa kestävän Taitavaksi Rahan Kanssa -verkkokurssin. Kun lähdet mukaan, opetan sinulle tavan ajatella ja käsitellä rahaa joka kantaa loppuelämäsi ajan. Emme suosittele sinulle mitään sijoitusinstrumentteja tai muuta outoa.

Opetan ainoastaan sellaisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Kun alat hyödyntämään niitä, alat näkemään erilaisia vaihtoehtoja taloustilanteellesi: pääset eroon pikavipeistä tai luottokorttilaskuista, keräät itsellesi mukavan summan rahaa säästötilille, teet ensimmäisen sijoituksen tai ostat ensimmäisen sijoitusasunnon.

Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta taloustilanteeseesi, jos haluat yksinkertaisen valmennuksen, jossa keskitytään vain olennaiseen.

LUE TÄMÄ SIVU LOPPUUN, JOS HALUAT OPPIA KUINKA VOIT KERRYTTÄÄ NYKYISILLÄKIN TULOILLA SÄÄSTÖJÄ JA SAMALLA MYÖS KERÄTÄ ELÄKEIÄKSI PESÄMUNAN

 

 • Haluat, että laskut ei enää aiheuta stressin tunnetta ja pystyt maksamaan ne aina samantien
 • Haluat oppia miten lähteä kerryttämään varallisuutta ja sijoittamaan
 • Haluat nukkua yösi hyvin, kun tiedät että taloutesi on hallinnassasi
 • Haluat kerryttää merkittävää varallisuutta ilman, että tarvitsee luopua arjen luksuksesta
 • Haluat turvata eläkepäiviä ilman, että sinun tarvitsee palata enää työelämään vaikka eläkeikä olisi jo lähellä!
 • Haluaisit tietää miten yrittäjänä voi viedä rahatilanteen turvatummaksi
 • Haluat, että sinulla on turvallinen määrä säästöjä
 • Ei enää luottokorttilaskuja, joista tulee paha mieli joka kerta
 • Haluat opettaa myös lapsillesi parempaa rahan käyttöä
 • Haluat voida keskittyä elämässäsi oikeasti tärkeisiin asioihin rahahuoliesi sijaan, kuten terveyteesi, ystäviisi, perheeseesi…
 

Haluamme kurssille mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan muutosta. Koko valmennuksen ryhmä ja valmentajat tukevat sinua ja se auttaa muutoksen kanssa. Silti sinulta tarvitaan halua, vaikka muutos tapahtuu rennosti ja kevyesti.

Taitavaksi Rahan Kanssa -kurssilla, et joudu opettelemaan mitään erikoista, käyttämään aikaa finanssijargonin selvittämiseen tai tekemään muuta turhaa.

Sen sijaan opit kuinka rahasta, taloudesta, sijoittamisesta ja vaurastumisesta kannattaa ajatella ja miten pistät ne ajatukset tekemään töitä puolestasi.

TULE MUKAAN JA OTA ENSIASKELEET KOHTI VAURASTUMISTA.

ALOITA TAITAVAKSI RAHAN KANSSA -KURSSI, HANKI PYSYVÄSTI STRESSITÖN TALOUSTILANNE JA KESKITY ELÄMÄSSÄSI OIKEASTI TÄRKEISIIN ASIOIHIN RAHAHUOLIESI SIJAAN.
Kyllä, haluan aloittaa vaurastumisen ja lähteä mukaan

TAITAVAKSI RAHAN KANSSA -KURSSI...

Mitä ihmettä siellä sitten käydään läpi?

Kurssi kestää 5 viikkoa. Saat heti tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaiken materiaalin valmennuksen edetessä. Muun muassa tätä on luvassa kurssin aikana:

 • OPI PÄIVITTÄMÄÄN ITSELLESI KERTOMAT RAHATARINAT PAREMPIIN VERSIOIHIN JA TUNNISTA OMA RAHAPERSOONASI!

  Meillä kaikilla riittää tunteita ja uskomuksia rahan suhteen. Joillekin rahan tekeminen on vaikeaa ja monimutkaista. Joidenkin mielestä rikkaat ihmiset ovat varmaan jotenkin pahoja. Sinä olet syytön näihin tarinoihin, mutta niiden muuttaminen on vastuullasi. Tässä moduulissa tarkastelemme rahankäytön tärkeyttä tänä päivänä.

  Mistä oppimme rahankäyttöön oikeastaan juontaa? On lisäksi tunnistettu erilaisia rahapersoonallisuuksia, joiden tunteminen on hyödyksi, kun ihmettelet puolisosi tai ystäväsi tapaa käyttää rahaa – tämän jälkeen et enää ihmettele!

 • TUNNISTA OMA RAHANKÄYTTÖTAPASI JA OPI MITEN TUNTEET VAIKUTTAVAT RAHAN KÄYTTÖÖN!

  Nyt otamme askeleen syvemmälle eli tarkastelemme alitajunnan voimaa.
  Mitäs tällaisella on taloudenhallinnan kanssa tekemistä? Uskomattoman paljon. Tässä osiossa käymme tätä tarkemmin läpi.

  Samalla moduuli johdattelee sinut vaurastumisen kaavaan, josta yhtenä olennaisena asiana on ymmärtää omistusten jakaminen vastuihin ja varoihin. Opit myös millainen on rahankäyttötapasi ja tunnistat mukaileeko se omaa rahapersoonaasi.

 • OPI HALLITSEMAAN KASSAVIRTAASI (SISÄÄN JA ULOS MENEVÄÄ RAHAA) YKSINKERTAISTEN RAHAN MANAGEROINTITAPOJEN AVULLA!

  Tässä moduulissa perehdytään rahan managerointiin. Opit käytännössä toimivaksi osoittautuneen tulouttamisen eri pankkitileille, joka on loistava esimerkki konkreettisesta toiminnasta rahan manageroinnista.

  Toisaalta oman talouden lisäksi samassa taloudessa saattaa olla puoliso ja joissain tapauksessa vielä lapset. Tässä osiossa tarkastelemme talouden managerointia myös perheen näkökulmasta – opit muun muassa miten lapsille kannattaa opettaa rahankäyttöä!

  Moduulin lopuksi palataan vielä kerran ylijäämäiseen talouteen ja turvapuskureihin. Lisäksi muutama sananen tämän päivän säästämistä ja sijoittamisesta.

 • OPI KUINKA PÄÄSET KOHTI YLIJÄÄMÄISTÄ TALOUTTA!

  Kurssi etenee vääjäämättä kohti ylijäämäistä taloutta ja tässä moduulissa pureudutaan kulutuksen kuriin laittamiseen. Esimerkkinä muun muassa 80/20 sääntö, joka on ollut monelle mieltä avartava kokemus!

  Tässä osiossa puhumme myös hyvistä ja huonoista lainoista ja käymme läpi loistavan työkalun huonoista lainoista pääsemiseksi: velkamurskaimen.

 • OPI KORKOA KOROLLE -PERIAATE JA RAKENNA OMA TALOUSSUUNNITELMASI!

  Tässä moduulissa käymme läpi kenties koko kurssin tärkeimmän osuuden: korkoa korolle-periaatteen.

  Kuulet myös esimerkkejä vaurastumistarinoista eri lähtökohdista ja lopuksi pääset tekemään itsellesi oman taloussuunnitelman.

 

Tämän valmennuksen avulla sä voit vihdoinkin olla se sankari, joka sä tiedät pystyväsi olemaan… Sä pystyt pitään huolta itsestäsi, vanhemmista, lapsistasi…

- Mikko Sjögren

 

OLETKO VALMIS LÄHTEMÄÄN MUKAAN JA ALOITTAMAAN VAURASTUMISEN? SAAT NYT TAITAVAKSI RAHAN KANSSA -VERKKOKURSSIN HINTAAN 198€.

Tule mukaan ››

Kyseessä on kertamaksu. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Jos ostat kurssin lahjaksi, osta lippu normaalisti verkkokaupasta ja lähetä ostoksesi jälkeen lahjan saajan tiedot (nimi, puh, sähköposti, osoite) sähköpostiin [email protected], niin hoidamme asian!

Katso, mitä tyytyväiset asiakkaat sanovat Taitavaksi rahan kanssa -valmennuksesta

Oikeasti mulla on ollut hauskaa sen ajan kun olen ollut tekemisissä varapuun kanssa. Sain lopullisen päätöksen, että sijoitus on aloitettava heti, turhaan säilön rahoja tililläni, ne kun tuppaa sieltä katoamaan.

Talouteni on parantunut huomattavasti sitten viime toukokuun, kun teihin tutustuin, (taisi olla Patrik, joka soitti ja tilasin tunne taloutesi-tunnetaloutesi-kirjan), luin sen kahteen kertaan ja tiesin mitä tehdä, ostin pörssiosakkeita ja tein muitakin sijoituksia ja jatkan edelleen, yllättäen mieheni sattui näkemään tilieni saldot, osakkeet ja rahastot, ei uskonut todeksi.

Outoa että pystyn säästämään ja kuitenkin voimme samalla matkustella (vaikka mies työttömänä) joulun olimme Intiassa ja Pääsiäiseksi lähdemme Prahaan. Kiitokset teille!

- Milla 
 
 

Olen osallistunut Varapuun koulutukseen. Voin vakuuttaa, että koulutuksilla tulee olemaan elämässäsi käsittämättömän nopea takaisinmaksu.

Koulutuksissa käsitellään lopulta varsin yksinkertaisia asioita, joita meistä useimmat eivät vaan tule ajatelleeksi.

Pienillä teoilla ja ennen kaikkea priorisoinneilla meillä kaikilla tulotasosta riippumatta on mahdollista luoda itsellemme taloudellista turvaa ja lopulta vaurastua.

- Janne Romppanen

Valmennuksesta sai hyviä käytännön vinkkejä (esim useamman tilin taktiikka on todella toimiva). Ennen kaikkea valmennuksesta sai paljon motivaatiota vaurastumineen.

Olen viimeiset viisi vuotta haaveillut riippumattomuudesta ja yrittäjyydestä. Olen pyöritellyt useita eri hyvin potentiaalisiakin liikeideioita mutta minulla ei ole ollut rohkeutta viedä niitä käytäntöön. Pari vuotta sitten päätin tarttua tuumasta toimeen ja muutin haaveilun unelmoinniksi. Loin tavoitteita ja aloin tehdä asioita. Möin asuntoni voitolla ja asuin jonkin aikaa vuokralla etsien uutta sopivaa kohdetta.

Nyt omistan kaksi asuntoa joissa minulla on 40K e rahaa sisässä. Minulla on 8K e puskuri tileillä, tienaan päivätyöstäni selkeästi yli myynninalan mediaanin, perustin juuri oman osakeyhtiön alkuun sivutoimiseksi ja ainoat velat mitä minulla on ovat asunnoista. Vuoden päästä realisoin asunnon missä asun kun 2v ostamisesta tulee täyteen jotta pääsen vapauttamaan pääomaa saadakseni 3-4 asunnon tilanteen.

Niinkuin sanottua, olen erittäin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni, suhtautuminen rahaan on muuttunut pysyvästi ja näen lähitulevaisuuden todella valoisana sen suhteen. Olen todella kiitollinen yhtiöllenne ja ennenkaikkea sinulle Mikko käytännönläheisestä sekä mukaansa tempaavasta opastuksesta rahan kiehtovaan maailmaan.

Kiitos ja hyvää jatkoa!

- Petri
 
 
 

Tyytyväisyystakuun ansiosta sinun on mahdoton hävitä

Otamme kaiken riskin tyytyväisyydestäsi antamalla sinulle takuun, joka kuuluu näin:

Varapuun asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja näin sen haluan olevan jatkossakin.

Siksi saat Taitavaksi Rahan Kanssa -verkkokurssille 14 päivän tyytyväisyystakuun.

Joko olet täysin tyytyväinen tai et maksa mitään. Yksinkertaista ja turvallista.

Jos koet, että kurssista ei ole sinulle mitään hyötyä niin voit perua osallistumisesi ja palautan rahasi täysimääräisesti.

Lähetät vain sähköpostia asiakaspalveluumme ja pyydät rahasi takaisin. Sinun ei tarvitse selitellä asiaa yhtään.

TÄMÄN KAIKEN SAAT NYT KAMPANJAHINTAAN... LUE MITÄ TARKALLEEN TAITAVAKSI RAHAN KANSSA -KURSSI SISÄLTÄÄ

Tule mukaan ››

Minulle ensimmäinen isompi virhe raha-asioiden kanssa maksoi yli 10 000 euroa kun aloitin sijoittamisen. Jos minulla olisi ollut itselläni silloin tämä verkkokurssin tieto, niin näin ei olisi käynyt.

Mieti minkä arvoista sinulle on se, että voit kuolettaa velkasi nopeammin ja voit kasvattaa varallisuuttasi tietäen mitä oikeasti olet tekemässä?

Sinun ei tarvitse tehdä samoja kalliita virheitä kuin minä, vaan voit tehdä heti alusta alkaen oikeita asioita.

Tässä vielä kurssin tarkempi sisältö!   

 

5 OSIOTA, JOIDEN AVULLA PÄÄSET EROON RAHAHUOLISTA, ALOITAT VAURASTUMISEN JA OTAT ASKELEEN KOHTI TALOUDELLISTA MENESTYSTÄSI (ARVO 198€)

Voit käydä koulutusmateriaalit läpi ihan omassa rauhassa ja tarvitset vain nettiyhteyden ja joko tietokoneen/tabletin/älypuhelimen. Koulutusmateriaalit ovat käytettävissäsi loppuelämäsi ajan.

Ja kaikista parasta on se, että voit käydä materiaaleja rauhassa läpi oman kotisohvan uumenista ja voit palata materiaaleihin aina uudestaan ja uudestaan!

 

Normaalisti valmennuksemme maksavat vähintään 390€, meillä on vino pino kirjeitä tyytyväisiltä asiakkailta, jotka ovat käyneet valmennuksessa, sanoen että se on ollut enemmän kuin hyvä investointi.

Mutta tästä valmennuksesta emme veloita 390 euroa, emmekä edes puolta siitä.

Et maksa edes 300€. Et edes 200€!

Itseasiassa pääset mukaan erittäin alhaisella investoinnilla.

Hinta vain 198 € (sis. alv)!

Jos mietit, niin se 198 € on alle 55 senttiä päivässä vuoden ajan… Olisiko loppuelämän taloudellisen turvan ja menestyksen varmistaminen tuon arvoista? 

Sillähän ei saa edes pohjaanpalanutta kahvikuppia Teboililta…

VARAA PAIKKASI VALMENNUKSEEN NYT!

Tule mukaan ››

KETÄ TÄMÄN VALMENNUKSEN TAKANA OIKEIN ON JA MIKSI TEIDÄN OPETTAMAT ASIAT MUKA TOIMIVAT?

Mikko Sjögren tässä terve,

Olen valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja olemme valmentaneet suomalaisia taitavammaksi raha-asioissa jo viimeisen 12 vuoden ajan.

Varmaan sinulla heti heräsi kysymys mieleen, että miksi rahataitoja pitää oikein valmentaa?

Tämä on hyvä kysymys!

Itse asiassa… Minulla kävi aluksi tosi huonosti raha-asioiden kanssa, koska en osannut kysyä apua.

Vanhempieni myydessä liiketoimintansa vuonna 1988 sain pienen pesämunan, joka sijoitettiin Helsingin pörssiin. 

Sijoittamisen aloittaminen ei mennyt niin kuin elokuvissa vaan puolet sijoitetusta rahasta hävittiin heti kärkeen. 

Vaikka olisi tehnyt mieli syyttää pankin setiä ja tätejä, ymmärsin, että omalla tietämättömyydelläni oli joku osa tapahtumien kulussa, koska kuvittelin keltanokkana että voisin rikastua sijoittamalla pörssiin tietämättä asiasta kuitenkaan mitään.

Tästä viisastuneena päätin opiskella miten vauraat ihmiset käyttävät ja sijoittavat rahaa. Arvelin, että jokin syy- seuraus-suhde menestyvien ja vaurastuvien ajattelun ja tekemisen taustalla täytyi olla. 

Osallistuin kaikkiin mahdollisiin pankkien, vakuutusyhtiöiden ja sijoituspalveluiden tarjoajien tapahtumiin ja tein nopeasti havainnon, että en ymmärtänyt mitään mitä he siellä puhuivat. 

Lauseet vilisivät hienoja termejä ja finanssijargonia. 

Ajattelin, että termit pitää selvittää, jotta ymmärtää mistä on kyse. Niinpä hiippailin kirjastoon ja ilokseni huomasin termien löytyvän alan kirjojen takaa sanastoista. 

Valitettavasti termit oli kuitenkin selitetty auki sillä samalla munkkilatinalla, jota tilaisuuksissa oli puhuttu. 

Helposti ymmärrettävä vastaus oli löydyttävä jostain!

Päätin jatkaa opiskelua ja selvittää perinpohjaisesti, mitä vauraat ihmiset tekevät eri tavalla rahan kanssa. 

Parisataa kirjaa ja kymmeniä valmennuksia ja seminaareja myöhemmin palaset alkoivat loksahdella kohdilleen. 

Näitä oppeja soveltamalla aloin itse saamaan tuloksia. Tulokset puolestaan herättivät ystävieni kiinnostuksen, joille myös onnistuttiin saamaan tuloksia.

 

Opin sen, että opiskelemalla rahataitoja miten vauraat ihmiset tekevät ja sijoittavat rahaa, voin saada parempia tuloksia myös omassa taloudessa!

Suurin ongelma näissä raha-asioissa on sen, että kaikki neuvot tulee joko opettajilta, vanhemmilta tai muutoin sellaisilta ihmisiltä, joiden tulokset ei ehkä ole ihan siellä tasolla mihin itse haluaisi mennä.

Ja juuri tämän takia olen perustanut valmennusyhtiö Varapuun, koska rahataitoja ei vaan opeteta missään ja ne on tehty vaikeaselkoisiksi! 

Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö ja haluamme tehdä raha-asioista helposti ymmärrettäviä ilman finanssijargonia! 

Opetamme ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa emmekä suosittele asiakkaillemme mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa. 

Opetamme valmennuksissa ainoastaan sellaisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Ei mitään hämäräperäistä

Ja se myönnettäköön, että tottakai tämä koulutusbisnes on myös tulonlähde meille. Sitä ei kannata kiertää.

Suurimman ilon saan kuitenkin siitä, että Varapuun valmennusasiakkaat saavat hyviä tuloksia kuten pääsevät eroon pikavipeistä tai ostavat ensimmäisen sijoitusasunnon jne...

Valmennuksemme ovat vielä hyvin edullisia, joten minusta se on pieni hinta siitä, että voit rakentaa vauraamman elämän.

Hanki verkkokurssi!

VALMENTAJASI KURSSILLA

 

MIKKO SJÖGREN

Mikko Sjögren on valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Varasuunnitelma ohjelmiston kehittäjä ja sijoittaja. Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 30 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

 

MITÄ ASIAKKAAT OVAT SANONEET VERKKOKURSSISTA:

"Oikeasti mulla on ollut hauskaa sen ajan kun olen ollut tekemisissä Varapuun kanssa. Sain lopullisen päätöksen, että sijoitus on aloitettava heti, turhaan säilön rahoja tililläni, ne kun tuppaa sieltä katoamaan.


Talouteni on parantunut huomattavasti sitten viime toukokuun, kun teihin tutustuin, (taisi olla Patrik, joka soitti ja tilasin Tunne taloutesi - tunnetaloutesi -kirjan), luin sen kahteen kertaan ja tiesin mitä tehdä, ostin pörssiosakkeita ja tein muitakin sijoituksia ja jatkan edelleen, yllättäen mieheni sattui näkemään tilieni saldot, osakkeet ja rahastot, ei uskonut todeksi.

Outoa että pystyn säästämään ja kuitenkin voimme samalla matkustella (vaikka mies työttömänä) joulun olimme Intiassa ja pääsiäiseksi lähdemme Prahaan. Kiitokset teille! "

- Milla

"Olen osallistunut Varapuun koulutukseen. Voin vakuuttaa, että koulutuksilla tulee olemaan elämässäsi käsittämättömän nopea takaisinmaksu.

Koulutuksissa käsitellään lopulta varsin yksinkertaisia asioita, joita meistä useimmat eivät vaan tule ajatelleeksi.

Pienillä teoilla ja ennen kaikkea priorisoinneilla meillä kaikilla tulotasosta riippumatta on mahdollista luoda itsellemme taloudellista turvaa ja lopulta vaurastua."

- Janne Romppanen

OLETKO VALMIS OTTAMAAN ENSIASKELEET KOHTI VAURASTUMISTA? LÄHDE MUKAAN JO TÄNÄÄN:

Voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

 Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai ongelmia tilauksen kanssa, olethan meihin yhteydessä: [email protected]

Hanki verkkokurssi!
 

Muista, Taitavaksi Rahan Kanssa on paras (ja ainoa) tapa ottaa raha-asiat haltuun – hauskasti ja tinkimättä elämänlaadusta. Lisäksi valmennuksella poistat taloushuoliesi todellisen aiheuttajan ja varmistat, että alat vaurastumaan.

Kun sinulla on paras rahamatematiikka ja aika puolellasi, koko homma typistyy siihen, että surffaat ajan aalloilla kohti vaurautta…

Olet varmasti samaa mieltä, että jopa normaalihintaisena Taitavaksi Rahan Kanssa on hintansa väärti. Mutta kun toimit nyt, saat koko Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksen alhaiseen kampanjahintaan.

Saat myös Tyytyväisyystakuun, joten sinun on täysin mahdoton mennä metsään tilauksesi kanssa. Jos et ole tyytyväinen valmennuksen 14 päivän jälkeen, palautamme kaikki rahasi.

En suoraan sanoen keksi yhtään syytä kärsiä rahahuolista, kun voit päästä niistä näinkin helposti eroon.

Klikkaa siis alla sivulla olevaa nappia NYT ja käynnistä oma vaurastumisesi TÄNÄÄN.

Tämä on viimeinen kuulutus: toimi nyt, tai kadu myöhemmin.

Menestystarinaasi odottaen,

Mikko Sjögren

Valmennusyhtiö Varapuu

VAPAUDU RAHAHUOLISTASI JA ALA VAURASTUA, NYT ON AIKA TOIMIA!

Ilmoittaudu nyt mukaan Taitavaksi Rahan Kanssa -verkkokurssille ja saat kaiken tämän:

 • 5 koulutusmoduulia oman talouden parantamiseksi.
 • Oman suunnitelmasi kohti taloudellista vapautta.
 • Tyytyväisyystakuu: Joko olet tyytyväinen valmennukseen 14 päivän jälkeen tai et maksa valmennuksesta mitään. Ei kysymyksiä.
 • …Kaikki tämä ja paljon muuta erittäin edulliseen hintaan.
 • Klikkaa vieressä olevaa nappia NYT ja aloita matkasi vaurauteen jo tänään!
Kyllä, haluan lähteä mukaan