VARAPUUN VASTAISKU TALOUSHUOLILLE

-VERKKOVALMENNUS

Kyllä! Haluan kehittää henkilökohtaista talousosaamistani!

 

Ovh. 197 €

Ilmoittaudu Vastaisku TalousHuolille -verkkovalmennukseen ››

Varapuun Vastaisku Taloushuolille -verkkovalmennus on kokonaisuus, jossa sinä pääset alkuun omien rahahuolien voittamiseksi! 

TILAA VARAPUUN VASTAISKU TALOUSHUOLILLE TÄÄLTÄ ››

Mikko Sjögren tässä terve,

Olen Varapuun päävalmentaja ja valmentanut tuhansia suomalaisia taitavammaksi rahan kanssa viimeisen 13 vuoden ajan.

Tavoitteeni on auttaa ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa ja näkemään, että pienilläkin palkkatuloilla voi saada isoja asioita aikaan.

Suurin osa ihmisistä ei koskaan saavuta taloudellista menestystä ja kulkee läpi elämänsä koskaan ymmärtämättä miksi ja miten asialle voisi tehdä jotain!

Tästä syystä olemme luoneet Varapuun Vastaisku TalousHuolille -verkkovalmennuksen, jonka avulla saat ne tiedot ja taidot, joiden avulla voit vihdoin heittää hyvästit rahahuolillesi!

Kurssin videomateriaali on kuvattu vuonna 2018 ja on nähtävissäsi välittömästi onnistuneen tilauksen jälkeen. Voit kerrata materiaalia niin useasti kuin haluat, sillä kurssimateriaalin katsomiseksi ei ole aikarajaa.

Opetan ainoastaan sellaisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Kun alat hyödyntämään niitä, alat näkemään erilaisia vaihtoehtoja taloustilanteellesi: pääset eroon pikavipeistä tai luottokorttilaskuista, keräät itsellesi mukavan summan rahaa säästöilille, teet ensimmämisen sijoituksen tai ostat ensimmäisen sijoitusasunnon.

Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta taloustilanteeseesi, jos haluat yksinkertaisen valmennuksen, jossa käydään olennaisimmat asiat läpi tiiviissä ja tehokkaassa muodossa.

VARAPUUN VASTAISKU TALOUSHUOLILLE… MITÄ SIELLÄ KÄYTÄNNÖSSÄ KÄYDÄÄN LÄPI?

Tähän valmennukseen kuuluu 8 osiota oman talouden haltuunottamiseksi. Valmennusosiot sisältävät Mikko Sjögrenin noin tunnin mittaisen valmennusvideon sekä kirjallista materiaalia videon tueksi.

Valmennusosiot ovat nähtävissäsi välittömästi onnistuneen tilauksen jälkeen. Voit kerrata materiaalia niin useasti kuin haluat, sillä kurssimateriaalin katsomiseksi ei ole aikarajaa.

LUE KURSSIN SISÄLLÖN TARKEMMAT KUVAUKSET ALTA!

 

1. AJATUKSISTA TULOKSIIN
Tässä osiossa käymme läpi mistä tulokset syntyvät ja miksi tuloksemme eivät muutu ainoastaan tietoa lisäämällä. Opit muun muassa mistä saamasi tulokset juontavat juurensa ja miten voit saada pysyvästi parempia tuloksia.

2. PÄIVITÄ RAHATARINASI
Meillä kaikilla on kauhutarinoita omassa alitajunnassamme. Kaikkea aina siitä miten rahan tekeminen on vaikeaa ja monimutkaista aina siihen miten rikkaat ihmiset on varmaan jotenkin pahoja. Olet syytön näihin tarinoihin, mutta niiden muuttaminen on sinun vastuullasi. Tässä osassa opit päivittämään rahatarinat parempiin versioihin, sellaisiin jotka tukevat vaurastumistasi ja tekevät sinusta houkuttelevamman rahalle, varakkaille ihmisille ja uusille tilaisuuksille.

3. VAURAUSVARMISTIN
Olemme yksinkertaisia kavereita ja uskomme yksinkertaisuuteen muidenkin kohdalla. Siksi kaikki tärkeä kannattaa AUTOMATISOIDA. Tässä kohdassa opit varmistamaan, että aika pitää sinusta parempaa huolta kuin tähän asti. Vertaistuki, teknologia ja ajattelun työkalut suovat sinulle kaiken tämän.

4. LAISKAN MIEHEN KASSAVIRTAKAAVIO
Tuntuuko joskus, että tulojen ja kulujen seuraaminen ja hallitseminen on vähän monimutkaista? Totuushan on se, että kyllä se sellaista vähän onkin. Siksi meillä on YKSINKERTAINEN ja NOPEA prosessi oman kassavirran hallitsemiseen. Sitä kautta sieltä sitten voidaan ruveta johtamaan rahavirtaa niin, että aika vaurastuttaa sinua eikä köyhdytä entisestään. Pieniä parannuksia, joilla on ihan valtava tulos pidemmällä ajalla.

5. VELKAMURSKAIN
Ihan ensimmäiseksi varmistetaan, että kaikki ne huonot lainat mitä sinulla vielä mahdollisesti on, KATOAA. Meillä on tähän toimiva prosessi, jolla on maksettu ihan tolkuttomat määrät luottokorttilaskuja, pikavippejä ja kulutusluottoja pysyvästi pois jo pian 10 vuoden ajan.

6. SIJOITUSKÄYNNISTIN
Tässä vaiheessa poistetaan hämmennys, pelko ja väärinkäsitykset, jotka sijoittamiseen liittyy. Tämän jälkeen saat ALOITETTUA sijoittamisen turvallisesti – juuri sellaisella määrällä ja tahdilla kuin itse koet hyväksi. Voit hyvin aloittaa pienellä ja laajentaa sitten sen jälkeen, niin me kaikki olemme tehneet.

7. TALOUSNEROUDEN 6 KASVOA
Ihmiset ovat erilaisia. Siksi mekään emme tyrkytä mitään yhtä ainoaa tapaa vaurastua. Joillekin sopii sijoittaminen asuntoihin tai arvopapereihin. Joillekin sopii liiketoiminta ja yrityksiin sijoittaminen… Näitä erilaisia sijoituskohteita ja -tyylejä on ihan loputtomasti. Tässä kohdassa opit löytämään sen OMAN talousneroutesi, minkä ansiosta paitsi alat vaurastua, mutta teet sen mahdollisimman mukavalla tavalla.

8. 5 ASKELTA TALOUDELLISEEN VAPAUTEEN
Tässä osiossa käydään läpi miten SINUN taloudellinen vapautesi mahdollistetaan. Sinun taloudellinen vapautesi on vain 5 askeleen päässä! Tässä osiossa opit mitkä nuo 5 askelta ovat ja miten saat ne toimimaan sinulle jo valmennuksen aikana.

 

Kun opit nämä peruspalaset, voit TOISTAA tuloksia uudelleen ja uudelleen ja uudelleen… Ota askel kohti unelmiesi elämää nyt!
 

KYLLÄ KIITOS! HALUAN MUKAAN VARAPUUN VASTAISKU TALOUSHUOLILLE -VERKKOVALMENNUKSEEN 

Ilmoittaudu mukaan ››

TÄMÄN TOIMIVUUS ON TÄYSIN KIISTATONTA! LUE ALTA MITÄ ASIAKKAAMME OVAT SANONEET VALMENNUKSESTA.

“Olen osallistunut muutamaan Varapuun koulutukseen. Voin vakuuttaa, että koulutuksilla tulee olemaan elämässäsi käsittämättömän nopea takaisinmaksu. Koulutuksissa käsitellään lopulta varsin yksinkertaisia asioita, joita meistä useimmat eivät vaan tule ajatelleeksi. Pienillä teoilla ja ennen kaikkea priorisoinneilla meillä kaikilla tulotasosta riippumatta on mahdollista luoda itsellemme taloudellista turvaa ja lopulta vaurastua.”

- Janne Romppanen, Vice President, M-Files

“Kun luennon aihe on niinkin pelottava ja tylsä kuin raha, on todella tärkeää että kuuntelijoita ei syyllistetä, sillä jokainen tulee luu kurkussa kuuntelemaan, jo valmiina vastustaen aihetta. Mikko on paras mies rentouttamaan kuulijakunnan. En osaisi kuvitella parempaa luentoa, paketissa oli uskomusten purkua, selkeä tavoitteellinen suunnitelma vaurastumiselle, kannustusta ja komiikkaa. Ei se raha olekaan sellainen mörkö mitä olemme siitä tehneet, vaan väline ja Mikon opeilla sitä välinettä käyttää ihan erilaisin ajatuksin luennon jälkeen.”

- Tara Lange

LISÄKSI..

 

Otamme kaiken riskin tyytyväisyydestäsi antamalla sinulle takuun, joka kuuluu näin:

TULE MUKAAN –  JOS ET OLE 14 PÄIVÄN JÄLKEEN TYYTYVÄINEN SAAMAASI SISÄLTÖÖN, SAAT RAHASI TAKAISIN!

Lisäksi... Saat pitää materiaalit itselläsi! 

Et siis voi hävitä mitään. 

Tule mukaan valmennukseen! 

KYLLÄ KIITOS! KEHITTÄÄ HENKILÖKOHTAISTA TALOUSOSAAMISTANI! ››

MIETITYTTÄÄKÖ VIELÄ JOKIN? LUE VASTAUKSET YLEISIMPIIN KYSYMYKSIIN!

KYLLÄ KIITOS! HALUAN HEITTÄÄ HYVÄSTIT RAHAHUOLILLE!

Ilmoittaudu mukaan ››